Mår på loftet er en udbredt plage i Danmark. Når der er tale om større dyr på loftet, er der ganske ofte tale om en husmår på loftet.

Mår på loftet er bestemt ikke nogen fornøjelse

Mår på loftet er et efterhånden typisk scenarie i vores lille land. Det sker nemlig oftere og oftere, at de små, smidige og super hurtige skadedyr kommer på besøg.

Når der er tale om larm, skrig, fodtrin mv. på loftet, er der ganske ofte tale om en husmår på loftet. Se hvor nemt en mår kommer ind via mur og nedløbsrør i videoen nedenfor.

Her på siden kan du se flere videoer om måren. Du får også masser af råd til at fordrive den, og du finder en pokkers masse fakta om måren generelt.

Vil du selv i gang med mår bekæmpelse, kan du kontakte os og få tilsendt vores populære lugtspray. Den er specialudviklet til at skræmme måren væk. Læs mere om hvad kunderne siger om lugtsprayen her.

En mår på loftet kan forårsage skader på f.eks. isoleringen, hvilket stort set altid er tilfældet, hvis den er flyttet ind. Derudover vil den oftest både give gener som larm (skrig, fodtrin mv.) og lugtgener (den urinerer i egen ‘bolig’, og den lader ådsler ligge og forrådne).