Borebilleangreb skal tages alvorligt. Borebiller og borebillelarver er nogle af de værste træædende skadedyr, vi har i Danmark. De spiser simpelthen træ indefra, så det til sidst kollapser.

Borebilleangreb er efterhånden et udbredt fænomen i Danmark

Borebilleangreb er ikke noget at spøge med.

Er du udsat for et angreb, er det om at komme i gang med at bekæmpe de små ødelæggende skadedyr.

Borebiller og borebillelarver er nogle af de værste træædende skadedyr, vi har i Danmark. Du kan have borebiller i møbler af træ, i spær, i trægulvet, i fletkurve og endda bøger. Ja faktisk kan de små skadedyr findes i stort set alle typer af træ og genstande lavet af træ (som papir).

Her på siden finder du masser af information om billerne, som for eksempel, at det reelt set er borebillernes larver, der faktisk er de helt store syndere.

Heldigvis kan du med en effektiv behandling af borebiller komme de små skadedyr til livs.

Tag kampen op selv (mere nedenfor), eller kontakt os for at få en pris på borebillebehandling. Det er ganske uforpligtende. Vi har yderst favorable priser, og med vores mange års erfaring med borebilleangreb, og som autoriseret skadedyrsfirma, kan du trygt vælge os. Vi tilbyder desuden landsdækkende service.

Er du udsat for borebilleangreb?

Få et uforpligtende tilbud på behandling mod borebiller

Er du udsat for borebilleangreb? Så hjælper vi dig af med dem. Vi bruger et effektivt og miljøgodkendt middel mod borebiller, der hverken skader mennesker, kæledyr eller det udsatte træ. Med konkurrencedygtige priser, mange års erfaring og som autoriseret skadedyrsfirma kan du trygt kontakte os.

Et borebille angreb skal tages alvorligt! Se i videoen hvorfor…