Bekæmpelse af fluer i Holstebro, Lemvig, Struer, Hurup, Thyholm og omegn

Fluer er et skadedyr, som generelt kan være til stor gene indendørs. De invaderer vores hjem, virksomheder og skralderum, og deres tilstedeværelse kan forårsage betydelige problemer. Men frygt ikke, for Resenborghus Skadedyrsbekæmpelse ApS kan afhjælpe dette irriterende problem. Vi har udviklet en effektiv metode til bekæmpelse af fluer, der kan bruges både indendørs og udendørs og har en langvarig virkning.

En kemisk bekæmpelse af fluer som bananfluer og spyfluer er oftest nødvendig i områder som skralderum, vaske og andre steder med let fordærvede fødevarer. Fluerne lægger æg i madaffaldet, og på utroligt kort tid, under 10 dage, kan de udvikle sig fra æg til voksne fluer. Det er værd at bemærke, at en enkelt flue kan have op til 6 millioner bakterier på ydersiden og op til 28 millioner bakterier i tarmen og maven. Dette gør dem til potentielle bærere af farlige smittebakterier, idet de vandrer rundt i områder med døde dyr og ekskrementer.

Hvis du bliver plaget af et stort antal fluer, er forebyggende bekæmpelse den bedste tilgang til at afværge denne trussel. Hos Resenborghus Skadedyrsbekæmpelse ApS kan vi hjælpe dig med fluebekæmpelse, og vi arbejder ikke kun med private boliger, men også med virksomheder, herunder levnedsmiddel- og fødevareindustrien. Restauranter, barer og supermarkeder, der ofte har store mængder af fødevarer, er særligt udsatte for flueproblemer.

Står du overfor et problem med fluer så står vi klar til at hjælpe dig i Holstebro, Lemvig, Struer, Hurup, Thyholm og andre omkringliggende områder.