Mår i bilen / husmår i bilen er et udbredt fænomen i Danmark. Når en mår først har fundet sig til rette i en bil, vil bilen blive hjemsøgt igen og igen. Prøv vores effektive STOP+ duftspray.

Mår i bilen? Resenborghus er Danmarks førende i bekæmpelse af husmår i bilen… og selvfølgelig også husmår på loftet!

Prøv vores super populære villaduft, der virker bekæmpende og forebyggende.

Resenborghus Skadedyr har gennem mange år afhjulpet problemer med husmår i bilen / mår i bilen og bilens motorrum. Når vi siger problemer, menes de skader, en mår forvolder på bilens motor. Det kan medføre store udgifter hos en mekaniker, idet måren er meget glad for at gnave.

‘Villaduft’ spray – lugtmiddel til bekæmpelse og forebyggelse

STOP+ villaduft kan både bruges som spray mod mår i bilen, eller du kan hælde lidt i en skål og sætte på loftet eller hænge ved tagrenden, hvis du døjer med mår på loftet.

Det er et lugtmiddel, der er udviklet særligt til at holde måren væk. Det er en meget koncentreret opløsning, og dufter fælt for os mennesker, og endnu værre for måren. Indholdet er ikke giftigt eller skadeligt for mennesker.

Duftsprayen/væsken er netop så populær fordi den er effektiv. Hvis du døjer med en mår i bilen eller på loftet, så kan den spare dig for mange udgifter hos mekanikeren, og ikke mindst; isoleringsudgifter på loftet.

Se hvad kunderne siger om vores unikke ‘duft’spray

Den super populære STOP+ ‘villaduft’ kan købes ved henvendelse på tlf 22 40 61 17 eller skriv en post@resenborghus.dk eller udfyld  kontaktformularen her.  Den kan sendes med posten, eller du kan afhente på vores lager.

Kundeudtalelse og anmeldelse af STOP+ villaduft:

Resenborghus’ villaduft afhjalp os fri for husmåren i vort hus og bilen – har virket super for os.

Vh Bente og Henrik fra Middelfart.☺.