Få hjælp og rådgivning til bekæmpelse af borebiller hos Resenborghus Skadedyrsbekæmpelse ApS. Her på siden finder du masser af information om de små skadedyr og bekæmpelse af borebiller. For eksempel hvilke tegn på borebiller du skal være opmærksom på. Og hvordan en behandling mod borebiller udføres rent praktisk. Også hvis du vil gøre det selv! Og hvis du ønsker en effektiv behandling, står vi klar til at hjælpe dig.

HUSK: hvis du selv vil slippe for besværet, er det uforpligtende af få en pris på bekæmpelse af borebiller. Kontakt os på tlf. 22 40 61 17Vi har fair priser, kører ud landsdækkende, og bruger et godkendt og miljøskånsomt middel mod borebiller.

Når vi snakker om borebille bekæmpelse her på hjemmesiden, er det bekæmpelse af både billen og dens larver. Det handler især om de træædende borebille larver, der sidenhen bliver til de fuldvoksne biller. For det er faktisk larverne (der kaldes træorm), der udgør den største fare! Du kan se, hvordan de ser ud på billedet.

Bekæmpelse af borebiller – er det nødvendigt?

Ja, det er det. Det er absolut nødvendigt at gå i gang med borebille bekæmpelse, hvis der er tegn på, at de er aktive. Mere om hvorfor nedenfor. Der findes forskellige behandlingsformer og midler. Men uanset hvilken behandling af borebiller du vælger, kræver den det rette udstyr og den rette erfaring. Især fordi et middel mod borebiller kan være skadeligt og decideret farligt, hvis det anvendes forkert.

Er der kun tale om et begrænset, mindre område, kan du formentlig selv stå for borebille bekæmpelse. Du kan finde gør-det-selv-midler i din lokale trælast. Men er der tale om f.eks. et helt loftrum eller flere værelser i huset, så anbefaler vi på det kraftigste, at du tager fat på os. Kun med professionel bekæmpelse af borebiller, får man ram på dem alle. Biller (og larver) både formeres og spredes ekstremt hurtigt, så du skal ind i alle kroge, sprækker og selvfølgelig; huller.

Bekæmpelse kræver omtanke

Bekæmpelse af borebiller kræver en hel del omtanke. Man skal gøre sig tanker om, hvad det er man bruger, hvor det bruges og ikke mindst; hvordan det bruges. Man kan hurtigt komme til at skade og ligefrem ødelægge de forskellige ting, hvis man bruger for skrappe midler. Vi har før oplevet, at man selv har været i gang, hvor tante Oda’s antikke spisebord og stole er ætset op. Og alligevel er man ikke kommet skadedyrene til livs. Samtidig er det heller ikke helt ufarligt for kæledyr, hvis man bruger skrappe midler. Omtanke er vigtigt – og det gælder uanset hvilket skadedyr, du vil bekæmpe.

Har du behov for hjælp til bekæmpelse af borebiller?

Er du i tvivl om, hvorvidt du i det hele taget har brug for borebille bekæmpelse? Har du mistanke om biller i hus, træværk eller møbler? Så kommer her konkrete råd, så du kan vurdere, om du har brug for hjælp. Alternativt kan du kontakte os, så vi kan vurdere det for dig. Vores råd og forslag bygger på mange års erfaring i branchen. Dette er din garanti for korrekt vejledning og behandling, når der er tale om professionel bekæmpelse af borebiller.

Herunder er en fakta-video om billen og dens larver (træorm), der forklarer deres livscyklus. Så ved du lidt mere om, hvad du er oppe imod. Længere nede på siden finder du mange andre informationer og fakta omkring borebiller. Så er der ikke noget at tage fejl af.

Video om borebille bekæmpelse – og fakta og info om borebillens livscyklus

Se endnu en video med mere info om borebiller og borebille bekæmpelse længere nede på siden.