Læs hvad kunderne skriver om os og vores arbejde.

På loftet i vores hus havde vi gennem en længere periode været plaget af mår. Vi havde prøvet flere metoder for at få den til at flytte igen, men absolut uden held. Jeg har kravlet mig tynd oppe under taget for at finde mårens indgang, og det viste sig at være helt umuligt at finde.

Da vi for nogle år siden var plaget af Mår, brugte vi Resenborghus Villaduft og mårene forsvandt. For en måned siden blev vi igen plaget af mår. Vi købte Resenborghus Villaduft igen, og nu er Mårene væk. Det er en succes.

Har for år tilbage købt og brugt nogle flasker Resenborghus Villaduft med succes, er nu ved at løbe tør og har derved bestilt igen.

Vi vil meget gerne sige Resenborghus mange tak for et fantastisk stykke arbejde, med at udrydde vores kæmpe flue problem. Det er nu en uge siden Resenborghus var her og vi når aldrig op på mere end 2 – 4 fluer inde af gangen, hvor vi førhen måske havde op til 60 gram fluer til aften. Vi er Resenborghus evig taknemlig, for nu kan ungerne sidde og lege uden fluerne angriber dem og deres legetøj / mad. det har hjulpet på mange ting, men ikke mindst vores nattesøvn. Vi bor med køer i baghaven, men uden fluer i huset. Alt i alt kan og vil vi kun råde folk til at få Resenborghus ud med sprøjten og slå de pokkers fluer ihjel en gang for alle. Selv dyrene i huset har fået en hel anden ro over sig. Ikke nok med, at fluerne dør – der kommer også en utrolig rar mand ud som yder en service ud over alle forventninger. Står for at skal flytte og vi snakker allerede nu om at bestille Resenborghus igen, bare for at være fri for fluer hele sommeren. Med venlig hilsen og på gensyn. Mette og Michael.

Hej. Vi vil gerne melde tilbage, at vi ikke har hørt måren siden vi satte dette duftstof op og busken blev beskåret.

Vi var før plaget af mus i vores garage, fangede 3 til 4 mus i ugen. Vi prøvede med STOP + som vi har fra firmaet Resenborghus Skadedyrsbekæmpelse og vi sprøjtede det ved garageporten og på hjulene af vores Porsche da de havde været i bagagerummet på denne, siden vi sprøjtede det på har vi ikke fanget en eneste mus.

Kær-huset har tidligere været plaget af husmår og fået sat fordrivelsesmiddel op og efter halvandet år, er der ikke tegn på mår, men vi genopfylder duftbøtterne for at forlænge virkningen.

Lige for at fortælle hvordan det er gået med vores husmår (med to unger). Tirsdag i sidste uge, da du var kørt flyttede jeg fliserne, til stor irritation for måren. Onsdag blev de første 6 bægre sat op. Torsdag blev de sidste 2 sat op.

Natten mellem torsdag og fredag mellem kl. 02. og 03. flyttede familien mår, og vi har ikke hørt noget siden. Vi imponeret over resultatet, og vil anbefale produktet til alle der har behov.

Vil gerne sig jer tak for godt og professionelt arbejde her i mit hjem, efter jeg i adskillige år har døjet med forskellige insekter indendørs og mår på loftet.

Har som jeg fortalte jer prøvet andre firmaer før jer og dette UDEN HELD men kun med store økonomiske øretæver bagefter.

I har været her en gang og mit hjem er insekt frit – Mange tak.

Børnenes Kontor Århus ejer en større ejendom (feriekoloni) i Mariendal syd for Aarhus. Desværre har vi i flere år været hærget af Husmår, der har gjort lejere af ejendommen nervøse og utilfredse, med et ophold der ellers på alle andre måder har været tilfredsstillende.

Vi har som udlejere naturligvis forsøgt at afhjælpe problemet, det være sig med såvel fælder, som en omfattende sikring af mulige adgangsforhold til ejendommens loft. Desværre har vi altid måttet konstatere, at fælder har dyrene været for smarte til at gå i, og har vi troet, at vi havde tætnet alle mulige adgangsforhold, har vi hver gang måttet tro om.

Ad omveje fik vi viden om mere professionelt håndtering af problemet – vi kontaktede Resenborghus Skadedyr, ved Struer, hvor vi købte produktet Resenborghus HM-Away Villaduft, hvorefter vi fik vor egen håndværker til at opsætte det efter vejledning af Resenborghus – og tænk sig – alle lejere har lige siden været tilfredse brugere af huset, nu med nattero, så vi kan kun anbefale dette produkt.

Det har selvfølgelig kostet at få grundmonteringen af alle de små dåser, men set i forhold til hvad vi har bekostet tidligere år, er dette intet at regne.

Vi har fundet Jeres produkt meget virksomt til at holde måren ude fra vores loft, men det produkt vi sidst har sat op på loftet i de små kopper, er nu ved at være stivnet – og vi har brug for nye forsyninger.

Vi har fundet Jeres produkt meget virksomt til at holde måren ude fra vores loft, men det produkt vi sidst har sat op på loftet i de små kopper, er nu ved at være stivnet – og vi har brug for nye forsyninger.

Vi har haft en husmår i sommerhuset og har opsat jeres produkt til at fordrive husmåren.

Den forsvandt og vi har efterfølgende udskiftet tag og isolering.

Nu har vi en mistanke om at måren forsøger at komme ind under taget igen, da der er fjernet små stykker af skum under tagryggen.

Jeg vil derfor gerne bestille jeres produkt til at genfylde i bægrene, da effekten måske er ved at forsvinde.

Vi har takket være dine råd og jeres produkt været uden mår i et par måneder, og har også fået repareret skaderne fra måren på vores loft. Dejligt med ro om aftenen og natten :-).

Vi vil blot høre, hvor lang tid lugten holder, og om vi skal lave noget opfølgende for at være sikre på at måren/mårerne ikke vender tilbage?

Vi har stadig hønsetråd på husgavlen som du anbefalede.

På forhånd tak.

Vi havde store problemer med husmår igennem flere år, og prøvede alt muligt uden held.

Fik så for ca. 2 år siden kontakt med Resenborghus, der udleverede et virksomt middel, og har ikke siden set eller hørt noget til husmåren, og vi har fornylig fået ny forsyning.

Tak for det.

Vi var ellers meget skeptiske i starten..

Mange tak for de gode varer jeg fik tilsendt. De virkede. Allerede dagen efter at jeg opsatte 10 plastikbeholdere, var Måren væk. Den kom dagen efter på besøg, men den kunne ikke klare lugten.

Derefter har jeg sat manglende fugleklodser i hele huset, så nu kan den ikke komme ind. Husk at købe plastik fugleklodser, de har den udformning at der kan komme luft ind på loftet.

Husmåren har senere været på besøg, men har ikke kunne komme ind på loftet. Kan varmt anbefale det til andre, der får problem med Husmår.

Resenborghus villaduft afhjalp os fri for husmåren i vort hus og bilen – har virket super for os.

Vh Bente og Henrik fra Middelfart.☺.

Det er et yderst effektivt middel til at få fjernet mår fra en bygninger. Det virker med samme ?

Vi har modtaget jeres produkt og det er hængt op.

Måren kom som den plejede, da den kom hen hvor den plejer at kravle ind, hvæsede den og styrtede væk.

Vi har ikke set eller hørt den siden ?

Jubii Vores nabo har den nu he he.

Vi vil blot sige mange tak for en hurtig og effektiv indsats – ikke en hveps er set i live siden i var forbi forleden.

Venlig hilsen Fam. Nielsen, 7500 Holstebro

Har brugt STOP i et års tid i bilen, har rigtig god effekt, der har ikke været problemer siden, bestiller hermed en ny.

Har du husket at hænge et Wunderbaum/STOP+ i motorrummet på din bil? Det kan nemlig holde “hærværksmænd” på afstand.

I går morges blinkede instrumentpanelet i min udmærkede folkevogn som en juletræskæde og motoren gik i spare program og kunne med speederen i bund lige runde de 60 kmt.

Instruktionsbogen sagde “søg straks autoriseret værksted”. Det gjorde jeg og beskrev problemet. Folkevognsmanden åbnede resolut kølerhjelmen og identificerede hurtigt to overgnavede slanger “Du har haft… besøg, ligesom ham tyskeren der var her i går”. Jeg måbede… “Det er en mår, en mink eller en anden gnaver, som har søgt ly for efteråret i dit varme motorrum og følt sig fristet til en slurk GoBlue og gnasket i slangerne” fortalte folkevogns- og dyreeksperten “Vi skifter slangerne og så parfumerer vi motorrummet med lavendelspray, det holder hærværksmændene ude.”

Møder du en gnaver, som ser ud til at løbe lidt længere på literen end normalt, så giv den en med en spade fra mig og sig, at den skylder mig 1.309,- for en værkstedsregning + 2 liter Go Blue ?

Så husk at give dit motorrum lavendeldeodorant/STOP+ ?

Usædvanlig omhyggelig og kompetent rådgivning om mulige gener fra en husmår – langt ud over, hvad man kan forvente af gratis vejledning over telefonen.

I maj 2015 fik jeg leveret noget mod mår på loftet, og det har virket upåklageligt, men for at hindre at der igen skal flytte mår ind, vil jeg gerne bestille noget igen, da de beholder jeg satte op dengang er ved at være tomme:

Dengang fik jeg 9 flasker af Resenborghus Villaduft, og det vil jeg gerne bestille igen, og håber det kan lade sig gøre.

På forhånd tak.

Vi har fået mår på loftet igen og da vi havde god erfaring med jeres væske, sidste gang vi havde det, vil vi derfor gerne bestille noget mere.

For nogle år siden var vi plaget af mår i vores sommerhus.

Efter en søgning på nettet fandt jeg Rensenborghus’ Villaduft, og jeg syntes at det lød for godt, at man kunne hænge nogle kopper med væske rundt omkring på huset og så ville mårene forsvinde.

Også med henblik på, at andre anbefaler meget drabelige fælder, hvor dyrene måske lider og laver et værre svineri.

Men det var forsøget værd.

Fra det øjeblik vi hængte midlet op har vi ikke set skyggen af måren.

Så for at være på den sikre side har jeg nu to gange bestilt en ekstra portion, for ikke at løbe tør.

Jeg vil til enhver tid anbefale dette fantastiske produkt til andre der plages af måren.

For nogle år siden var vi plaget af mår i vores sommerhus.

Efter en søgning på nettet fandt jeg Rensenborghus’ Villaduft, og jeg syntes at det lød for godt, at man kunne hænge nogle kopper med væske rundt omkring på huset og så ville mårene forsvinde.

Også med henblik på, at andre anbefaler meget drabelige fælder, hvor dyrene måske lider og laver et værre svineri.

Men det var forsøget værd.

Fra det øjeblik vi hængte midlet op har vi ikke set skyggen af måren.

Så for at være på den sikre side har jeg nu to gange bestilt en ekstra portion, for ikke at løbe tør.

Jeg vil til enhver tid anbefale dette fantastiske produkt til andre der plages af måren.

Vi købte i maj måned duft/lugt dåser mod husmår hos jer og vil gerne sige tusinde tak for det. Efter vi fik sat dåserne op har vi slet ikke haft problemer med husmår mere.

Vi står i dag og vil gerne tegne udvidet husforsikring og skal dokumentere hvad vi har gjort for at bekæmpe husmår. Vi vil derfor gerne høre om I kunne sende fakturaen på det køb vi gjorde hos jer i maj 2016.

Vi kan desværre ikke finde fakturaen som vi skal bruge til dokumentation til forsikringen.

Vi har for 15 mdr. siden fået tilsendt Resenborghus villaduft. Var nok skeptisk men det var der ikke grund til. Der er ikke mår på loftet mere.

Har nu bestilt væske til efter fyldning for ikke at invitere flere dyr på loftet.

Jeg vil gerne rose både produktet og den gode service

Gennem længere tid har vi været plaget af mår i taget af vores sommerhus. I tirsdags satte vores tømrer jeres skræmmemiddel op, og vi tog hjem for at få nattero. Da vi kom herned i går, fandt vi et hus i fuldstændig ro. Ingen løben og kradsen i loftet. Ingen mærkelige knurrende lyde. Bare stilhed! Det var så skønt, at jeg fik lyst til at sige tak for et fantastisk middel! Jeg skal nok anbefale jer til de naboer, som vores mårfamilien måske er flyttet ind til. Selv får vi lagt nyt mårsikret tag på, så jeg håber ikke, at vi igen bliver kunde hos jer, selv om jeg har været meget tilfreds med jeres produkt!

Vil gerne bestille noget Villaduft, da jeg har brugt det jeg købte for et par år siden.

Måren har været væk siden, men er nu kommet tilbage, så vi må hellere give den lidt kamp til stregen ?

Det er helt vildt jeg kan se en mår flygte over til naboen gennem hækken på overvågnings kamera omkring midnat. Vores lille hund har været stille hele natten

–Tak for hjælpen.

Den ildelugtende væske, vi i de seneste tre år har haft hængende ved vores Kalmargaard, har hidtil holdt måren på afstand, men nu er den dog på spil igen: Send straks noget mere.

Jeg har brugt “stop +” på vores biler, og det lader til at virke, men nu er der ikke mere tilbage i flasken , send mig gerne noget mere.

Vi købte for et par år siden væsken Resenborghus Alternativ Villaduft. Den er rigtig effektiv og vi har snart brugt det hele. Derfor vil vi gerne købe noget mere. Vil du sende det til os.

For et par år siden hjalp i mig med at fordrive en mår i min erhvervs ejendom.

Må sige det var bare effektivt, så super…
Nu er den gal igen i privaten – hjælp..

Jeg har tidligere fået tilsendt materialer og bægre til husmår.
Det har været med god effekt.
Nu er bægrene tomme og jeg vil gerne bestille mere…

Med venlig hilsen

Skriver til jer, da vi selv brugte jer forrige sommer, og det virker!
Min kære gamle mormor har nu fået besøg af sådan et bæst, og hun har efterhånden prøvet alt….
Hendes hus er 123 m2.
Hjælp os

Har brugt jer for et par år siden med godt resultat. Nu er måren tilbage sikkert pga. at materialet er tørret ind.
Jeg vil derfor gerne købe jeres produkt igen.

Jeg har efter et par angreb på mine 2 biler (VW) Prøvet at bruge jeres produkt STOP og det har tilsyneladende virket super godt. For selv efter en måned har jeg kun set husmåren løbe forbi på billeder men den har ingen skader lavet på bilen.

Den første behandling for fordrivelse af husmåren var d. 21/3-2014
Jeg genfylde d. 31/12-2014 og 27/7-2016 og først nu d. 1/5-2020
Det har bare fungeret perfekt

Jeg har tidligere købt jeres produkter for at slippe af med en mår på loftet. Det har også holdt den væk med et par få undtagelser, hvor den lige har været inde og vende, men den er heldigvis forsvundet igen lige så hurtigt som den kom.
Jeg har ikke fyldt på igen siden sidste sommer og syntes jeg har hørt den larme igen de sidste par morgener. Jeg vil derfor gerne bestille en opfyldning, da jeg ikke har mere tilbage af jeres gode produkt.

Nu har vi næsten brugt den første flaske STOP – og trods vejret har vi ikke hørt en lyd fra overboerne de sidste 14 dage???? I jyder kan noget … tak for hjælpen!

Jeg vil godt købe to flasker Frisk Villaduft, har gode erfaring med produktet