Myrebekæmpelse

Myrebekæmpelse med effektive midler.

Myrebekæmpelse i Holstebro, Struer, Lemvig, Hurup og omegn

Myrebekæmpelse foretages med godkendte midler af Resenborghus Skadedyr ApS.

Vi har mange års erfaring, så har du myrer i huset, på terrassen, i græsplænen eller i fundamentet? Så kontakt os. Vi udfører effektiv og forebyggende myrebekæmpelse i Holstebro, Lemvig, Struer, Hurup, Thyholm og omkringliggende områder.

Ring på tlf. 2240 6117 mellem kl. 7 og 19 – vi har også åbent i weekenden.

Hvilke midler bruges til bekæmpelse af myrer?

Vi bruger særlige midler til bekæmpelse af myrer. Et myreangreb forebygges ved at lukke deres adgangsveje med en speciel miljøgodkendt pasta, som myrerne trækker med ned i boet. Alle myrerne kommer dermed i berøring med den særlige myregift, der udrydder dem.

Myrer i huset

Når myrerne bor i huset, er det svært at finde frem til deres bo. Man kommer de generende myrer til livs ved at udrydde dem med et langtidsvirkende middel til bekæmpelse af myrer, og det sker, når de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. Man skal foretage myrebekæmpelse i hele huset på én gang, da de ellers flytter fra rum til rum.

Er myrer skadedyr?

Ja, myrer er skadedyr! De kan forårsage skader på bygningskonstruktioner ved blandt andet at underminere fundamentet og soklen og derved også trægulve. Ja faktisk hele husets base. Men der er mere endnu. Orangemyren og den sorte havemyre (den mest almindelige myreart) kan lave gange og bygge bo under trægulve, hvilket giver fugt, så træet rådner, og myrerne kan desuden finde på at gnave i gulvet.

Derudover er myrer smittebærer og myrer kontaminerer fødevarer, ved at forurene madvarer med bakterier der kan føre til alvorlige sygdomme som salmonellaforgiftning mv.

Så det er faktisk ikke for ingenting, at myrer betegnes som skadedyr.

Kontakt Resenborghus for et uforpligtende tilbud på myrebekæmpelse.

Vil du selv prøve kræfter med bekæmpelse af myrer? Her er nogle tips:

Der findes mange husråd omkring myrebekæmpelse. Vi har hørt rigtig mange der selv prøver kræfter med forskellige midler mod myrer. Med og uden succes. Det er blandt andet følgende helt standard køkkenmidler, der kan få selv den bedste til at gå i åben krig mod myrerne:

 • Kanel
 • Eddike
 • Kogende vand
 • Bagepulver
 • Kalk
 • Kartoffelmel
 • Cola
 • Hvidløg

Det lyder mest som opskriften til en lidt speciel ret, der højst sandsynligt ikke smager godt. Og det er ikke nogen hemmelighed, at vi trækker på smilebåndene, når vi hører om de mange lidt komiske forsøg. Selvom det ofte har ført til ødelagt inventar og materiale.

Myrebekæmpelse i huset – DIY

Mange af de lækre ‘ingredienser’ til myrebekæmpelse (ovenover), kan man ikke rigtigt smide rundt indenfor. Uden at det bliver et vældigt svineri. Men vi har hørt, at nogle har held med at drysse lidt majsmel langs myrernes stier indendøre. Det laver ikke helt så meget svineri, og hverken børn eller kæledyr kommer til skade.

Du kan også prøve med en kombination af peber, salt, bagepulver og sukker, men det sviner selvfølgelig også. De fleste af ‘ingredienserne’ kan du helt sikkert købe i eksempelvis Bilka.

Myrebekæmpelse udenfor – DIY

Myrebekæmpelse udenfor er lidt nemmere at have med at gøre. Hvis du bare vil have myrerne væk fra terrassen eller fundamentet på huset, kan du prøve at stille et åbent glas med honning nogle meter væk fra hus eller terrasse. Det vil helt sikkert tiltrække dem, og så er det en mere human form for bekæmpelse af myrer.

Ellers kan du prøve en kombination af cola, flydende rengøringsmidler (lav PH-værdi), eddike med bagepulver og nikotinvand og hælde det ned i et myrebo eller i en myretue. Om det hjælper er ikke sikkert, men nogle mener, at det gør. Ellers er der den nemmeste løsning – og den mest effektive.

Den lette og hurtige løsning på dit myreproblem:

Der findes mange forskellige råd til bekæmpelse af myrer. Men der er kun et middel mod myrer, som vi med sikkerhed kan sige, vil virke effektivt: kontakt en professionel myrebekæmper – os. Det er uforpligtende at få en pris på myrebekæmpelse. Prisen bliver vurderet ud fra omfanget af dine myreproblemer. Men det koster ikke alverden, og hyrer du en professionel, slipper du for alt bøvlet. Og ikke at forglemme; vi har adgang til mere effektive bekæmpelsesmidler, end dem du finder i køkkenskabene og ikke mindst; de midler du kan købe i håndkøb i byggemarkederne.

Kontakt os nu og få et tilbud på myrebekæmpelse i Holstebro, Lemvig, Struer, Hurup og omegn

Det tager normalt 1-2 timer at få sprøjtet mod myrer, men det kan også være, at det kun tager 20 minutter. Ring 2240 6117 eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på effektiv og forebyggende myrebekæmpelse i Struer, Lemvig, Holstebro, Hurup, Thyholm eller andre omkringliggende byer i Vestjylland. Telefonen er åben alle dage mellem 7 og 19.

Resenborghus Skadedyr ApS har mange års erfaring med bekæmpelse af myrer og andre skadedyr. Vi bruger kun godkendte og miljøskånsomme midler til skadedyrsbekæmpelse.

Normale og typiske myrearter i Danmark

 • Sort havemyre: Ca. 3 – 5 mm. (Den sorte havemyre er den mest almindelige myreart i, rundt om og under huset)
 • Faraomyre: Ca. 2 – 2,5 mm. (lever kun indendørs, da de ikke tåler kulde – de formerer sig lynhurtigt)
 • Orangemyre: Ca. 4 – 6 mm. (er sort og ligner den sorte havemyre – laver meget lange myreveje langs og under huset)

Resenborghus er et professionelt firma, der er godkendt til at udføre skadedyrsbekæmpelse. Vores mange kunder, er glade for Resenborghus’ effektive myrebekæmpelse i Struer, Lemvig, Holstebro og omegn. Her udfører vi også generel skadedyrsbekæmpelse.

Vi udfører desuden landsdækkende bekæmpelse af borebiller og fordrivelse af husmår.