Loppebekæmpelse

Loppebekæmpelse med effektive og miljøvenlige midler.

Loppebekæmpelse: Bekæmpelse af lopper i hus og have

Loppebekæmpelse indendørs

Effektiv loppebekæmpelse med miljøvenlige midler – kontakt uforpligtende på 2240 6117

Har dit kæledyr først fået lopper, går det lynendes hurtigt, og det bliver nødvendigt med loppebekæmpelse. Hele huset, og måske også haven, bliver inficeret, da det kun er godt 10% af lopperne, der bliver siddende på kæledyret. Det er oftest de voksne lopper, der løber og hopper rundt på selve dyret.

Når dit kæledyr har fået lopper, kan du godt regne med at resten af huset eller haven, også er inficeret. Hvis du ikke udfører loppebekæmpelse, kommer du helt garanteret aldrig af med dit loppeproblem. De bor i alle revner, tæpper, sengetøj, sofaer osv. og de formerer sig lystigt.

Få et uforpligtende tilbud på loppebekæmpelse i huset og i haven.

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse af lopper med et miljøgodkendt og effektivt middel (mere om processen nedenfor). Vi kører ud til loppebekæmpelse i Struer, Lemvig, Holstebro, Hurup, Thyholm og omegne.

Loppens livscyklus

Det er kun ca. 10 % af lopperne (primært de voksne lopper), der sidder på dit kæledyr, og en hunloppe lægger mellem 10 og 50 æg per dag. Loppens æg falder så ud af kæledyrets pels, og klækkes efter 2 til 10 dage. Larverne forpuppes efter yderligere 14 dage, og så går der mellem få uger til flere måneder, før de voksne lopper bryder ud af kokonen.

Der kan gå helt op til et halvt år, før alle lopperne er kommet ud, men er det indendørs – i huset, vil de oftest være ude i løbet af nogle uger – det er afhængigt af temperaturen i værelserne. Og så er det om at sætte ind med loppebekæmpelse. (Få mere info om lopper under videoen, der viser loppens livscyklus).

Hvordan udføres loppebekæmpelse i huset?

Det kan være en umulig opgave at udføre loppebekæmpelse selv. Det er selvfølgelig vigtigt, at du giver dine kæledyr en behandling mod lopper. Det er ikke noget vi hjælper med, men du kan købe et middel mod lopper hos eksempelvis Matas. Det vi gør, er at behandle dit hjem med et miljøgodkendt og effektivt middel mod lopper. Lopper lægger nemlig æg i sprækker og små huller i eksempelvis trægulve og paneler. Så det er hele huset, der skal have en omgang, før du er sikker på at være fri for lopper. Vi anvender kun miljøgodkendte midler til loppebekæmpelse, så du kan være helt tryg ved behandlingen.

Er midler til loppebekæmpelse skadelige for mine kæledyr?

Når det gælder midler til loppebekæmpelse, er det helt naturligt, at kæledyrets ejer sætter spørgsmålstegn ved at bruge stærke midler. For kan det skade min hund eller kat? Når vi laver en behandling af lopper i dit hus, så skal hverken du eller dine kæledyr være til stede. Det drejer sig bare om kort tid, indtil midlet har sat sig fast i alle genstande i huset. Og så kan du og din familie trygt vende hjem igen. Vi anvender kun miljøgodkendte midler til loppebekæmpelse, og det skader ikke dine møbler, trægulve, tekstiler eller andet inventar.

Fakta om lopper – kattelopper findes også på hunde

De mest udbredte lopper i Danmark, er det vi kalder kattelopper (Ctenocephalides felis), og de findes både på hunde og katte. Kattelopper er et insekt, der bliver 1,5 til 3 mm lang. De er blodsugende, og kan hoppe helt op til 30 cm. De kan ikke formere sig på mennesker, men de bider alt og alle, der har en puls.

Med de mange børster på loppens krop, kan den blive blive siddende på sit værtsdyr, hvor den også forbliver i det meste af dens voksne liv. Det er på dit kæledyr, at æggene lægges. Loppeæg er ca. 0,5 cm lange, glatte og hvide. Larverne er kendetegnet ved at være hvide, små og behårede, og de gemmer sig i eksempelvis sprækker og tæpper, da de er lyssky.

loppebekæmpelseHvor lang tid lever lopper?

Loppeplage indenfor er forbundet med fyringssæsonen. Loppelarver har dårlige levevilkår i tørre rum. Derfor er det specielt fra sommer til jul, at larverne bliver til voksne lopper. Det hjælper dog ikke på vilkårene for formering overordnet set. De kan nemlig leve og formere sig gennem mange år.

De voksne lopper lever i 1-4 uger. Men når der gennemsnitligt lægges 18 æg per hunloppe, vil der hurtigt findes en enorm loppebestand. Derfor kan det ikke gå stærkt nok med at komme loppeplagen til livs.

Bekæmpelse af lopper er nødvendigt i de 4 livsstadier

Hvis du vil slippe af med lopper i huset og selvfølgelig på dine kæledyr, skal du bekæmpe dem i alle 4 faser af deres livscyklus. Så du sikrer, at du får ram på dem alle. Giver du dig selv i kast med at bekæmpe lopper, så sæt dig godt ind i de forskellige livsstadier og loppemidler til bekæmpelse. Det er både for din egen og for dit kæledyrs sikkerhed.

Få et uforpligtende tilbud på loppebekæmpelse – og slip for lopper i huset

Hvis du ikke selv har tid og overskud til at stå for bekæmpelse af lopper, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på loppebekæmpelse. Ring på tlf. 22 40 61 17.

Vi kører ud i Vestjylland og udfører loppebekæmpelse i Holstebro, Struer, Lemvig, Hurup, Thyholm og omegn – også i weekenden.