Husmår bliv ude

Ubudne dyr i hjemmet kan blive en dyr affære.

Skadedyrsbekæmpelse af mår og husmår

Ubudne dyr i hjemmet kan blive en dyr affære. De kan larme, lugte og lave stor skade, men ofte dækker din forsikring ikke ødelæggelser fra skadedyr eller bekæmpelse af dyrene.

Gennem de seneste år er antallet af rotter og mår, som kommer ind i de danske boliger, steget. I modsætning til mange andre skadedyr, hvis skade er at være meget irriterende, kan gnaverne være årsag til store ødelæggelser og ubehagelige lugte.

Mår i bilen? Se mere her

Dækker forsikringen, hvis en mår har lavet ødelæggelser?

Dækker din forsikring mod husmår og rotter?

Den almindelige husforsikring dækker ikke, hvis isoleringen på dit loft/tag skal udskiftes, og du ender med at stå med en regning i 100.000 kroners-klassen. Vores produkt er langt billigere end de fleste tror, og udregnes efter boligens grundareal. Ring for tilbud og yderligere info.

“Almindelige husforsikringer dækker ikke skader forvoldt af skadedyr. Og de dækker heller ikke bekæmpelse af skadedyr”

Christian Skødt, chefkonsulent i Forsikringsoplysningen

OBS OBS OBS !!! Pas på uerfarne skadedyrsbekæmpere

Vi hører ofte fra kunder, der har fået hjælp fra skadedyrsfirmaer/private, som ikke har forstand på eller erfaring med denne type af opgave. Dette har medført døde mår på loftet, der har givet ejendomme store lugtgener pga. forrådnelse, da man har lukket måren inde, eller har udlagt gift.

De skal som forbruger altid sikre Dem, at udbyderen har referencer og lignende på plads, inden de entrerer med et ukendt og uerfarent firma.

“Vi ser ofte, at folk har købt fælder og opsat dem på loftet uden opsyn morgen og aften. Dette er ulovligt og forbindes med dyremishandling, og det kan vi ikke tolerere. Det er levende dyr vi har med at gøre, de skal behandles ordentligt.”

Kent – Indehaver Resenborghus Skadedyr ApS.

Læs meget mere om mår bekæmpelse her

– Husmåren løber indenfor i festlokaler – ej sjovt.