Go to Top

Borebiller

Behandling af borebiller – hjælp til bekæmpelse af borebiller

Behandling af borebiller skal foregå med et konkret middel mod borebiller. 

Bekæmpelse af borebiller kræver en hel del omtanke og ikke mindst; det rigtige middel.

Egentligt er det ikke de voksne borebiller, der forårsager skader. Det er faktisk deres træædende larver / træorme, der lige så stille æder træ op indefra. Hvis larverne først lever i træet, hvilket de kan gøre i årevis, vil træet på sigt kollapse. Netop derfor er det så vigtigt, at indlede bekæmpelse, når de første tegn er til stede. Du kan se lidt mere i videoen herunder, og du finder masser af ekstra information nedenfor.

Hvis du ikke selv vil i gang med bekæmpelse af borebiller (mere info nedenfor), så kontakt os. Det er uforpligtende. Vi har mange års erfaring, har konkurrencedygtige priser, og bruger et miljøgodkendt middel mod borebiller.

Se endnu en video med flere fakta længere nede på siden.

Bekæmpelse af borebiller – sådan foregår det:

For bekæmpelse af borebiller foretager vores fagmænd en vurdering af problemet, så vi kan fastslå omfanget i forhold til en konkret behandling af borebiller på de udsatte områder.

Bekæmpelse af borebiller - hvordan ser borebiller udDet drejer sig oftest om flere rum, da de vandrer. Derfor kan det være nødvendigt at foretage en behandling mod borebiller i hele huset for at være sikker på, at de bliver udryddet.

Middel mod borebiller

Vi bruger et miljøgodkendt, professionelt middel mod borebiller. Midlet sprøjtes ud på det træværk, der er angrebet, med en sprøjte der er beregnet til formålet. Når der anvendes kemisk bekæmpelse af borebiller, er det ofte nødvendigt med flere behandlinger. Men, når det er sagt, så kan én behandling af borebiller være nok.

Vi bliver ofte kontaktet af folk, der selv har været i gang med bekæmpelse af borebiller. Der hvor det for det meste går galt med selvbekæmpelse, er en kombination af flere ting. Det middel mod borebiller folk bruger, kan være for stærkt, og kan afsyre alt fra møbler til loftbjælker udenpå i stedet for at udrydde skadedyrene indeni. En anden ting er omfanget, hvor det kan være svært at komme ind i alle sprækker og hjørner, og ikke mindst alle berørte rum. Det er både tidsspilde, farligt og dyrt (et middel mod borebiller er ikke billigt). Derfor kan det sjældent svare sig, at gå i gang med selvbekæmpelse.

Når behandling af borebiller er nødvendigt – tegn:

Hvornår er behandling af borebiller strengt nødvendigt?

Er der huller i møbler lavet af træ? Er der masser af små huller i spær og lægter på loftet? Og ekskrementer og boremel på gulvet? Så har du helt sikkert fået besøg af et træskadedyr. Eller også har de været der. Et middel mod borebiller er naturligvis nødvendigt, hvis de stadig er der.

På billedet herunder har du et eksempel på et borebilleangreb, hvor de små skadedyr er ved at æde en lades bærende stolpe op.

Når billerne forlader deres ‘hjem’, efterlader de en kombination af boremel (savsmuld) og ekskrementer på gulvet under hullet. Der kan også være tale om splintvedbiller eller husbukke – som begge er underarter af borebillen (læs mere om borebillers underarter nedenfor).Bekæmpelse af borebiller - larve i træ

Borebillens huller (indgangen i træ) er ca. 1 til 2 mm i diameter. Det boremel (der ligner savsmuld), der falder ud, er meget fint.

Få gjort noget ved det med det samme, ellers udvikler det sig hurtigt! Billens larver kan leve i træværk i op til 8 år. Og de bliver ved med at æde løs af træet.

Dog skal du være opmærksom på, at borestøv kan drysse ud af flyvehullerne i flere år efter borebillerne er væk.

Bekæmpelse af borebiller: Hvornår skal man bruge et middel mod borebiller?

Bekæmpelse af borebiller med et decideret middel mod borebiller er yderst nødvendigt, når de har angrebet én eller flere af følgende:

  • Dit loft (især spær og lægter er udsat for angreb) – hele tagkonstruktionen kan blive undermineret indefra.
  • Dit køkken (skabslåger af træ, hylder af træ, bordplade mv.).
  • Dine fodpaneler og andet træværk i stue og på værelser, hvor væggen (e) er kold eller fugtig.
  • Dit redskabrum / udhus hvis det er bygget af træ.
  • Din kælder – hvis du har træpaneler mv. i fugtige rum, så er det en invitation for billerne.
  • Dine møbler af træ.
  • Pileflet, musikinstrumenter og andet indbo lavet af træ er også udsatte.

Generelt er det bare bedst at få foretaget en behandling af borebiller, hvis skadedyrene findes på din matrikel. Læs mere om borebiller i huset her.

Forebyggelse – så du kan undgå bekæmpelse af borebiller:

Den bedste måde helt at undgå at skulle i gang med bekæmpelse af borebiller på, er selvfølgelig at sørge for, at de ikke kan trives.

Er møbler i huset begyndt at få uforklarlige huller, kan du starte ud med at flytte dem til et tørt og varmt sted, hvor der er god ventilation. Det vil stoppe angrebet midlertidigt. Vil du selv i gang med behandling af borebiller, kan du desuden købe speciel træbeskyttelse i byggemarkeder, og lave en overfladebehandling af det udsatte. Husk at få sprøjtet midlet godt ind i hullerne, da det er her, larverne bor. Vi bruger et sprøjtemiddel, der ikke kan fås i håndkøb, og som kun må håndteres af professionelle. Også derfor kan vi effektivt få bugt med billerne.

Borebiller - borebiller i tagkonstruktion

Vi udfører bekæmpelse af borebiller og udfører behandling mod dem for private og i offentlige bygninger

Almindelig borebille kaldes også træorm og møbelorm

Den voksne borebille er 3-5 mm lang , den er brun og har punktstriber på dækvingerne. Der er spor efter borebiller i de fleste ældre huse. Men en borebille lever også udendørs i døde træer, i plankeværk, stolper og andet træværk. (Se mere om tegn på borebiller længere nede på siden).

Billerne viser sig kun i sommermånederne fra juni til august, specielt fra slutningen af juni til begyndelsen af juli kan de være talrige. Billernes fjender i naturen er eksempelvis rovdyr og snyltere. Men de findes jo desværre ikke indenfor. Så finder du tegn på de små skadedyr i huset, så er det om at sætte ind med behandling af borebiller med det samme.

Borebiller underarter – husbuk, splintvedbille mv.

Borebillers underarter er som den selv træædende skadedyr. Her er de mest typiske borebille- underarter husbukken og splintvedbillen. Andre underarter er blandt andet ege-borebiller, parketbiller og rådborebiller. De fleste borebille underarter findes under Lyctur Brunneus- og Bostrichidaefamilien (mere på wikipedia her)

Husbukken – en underart til borebillen i Danmark

husbuk - borebiller underart

Husbukke – borebille-underart

En husbuk lever for det meste i nåletræ, der er tørt. Som med andre borebiller er det husbukkens larver, der ødelægger træet indefra. Husbukke er mest aktive i sommermånederne, hvor det er varmt. Du finder dem måske i dit tørre plankeværk, eller dine brændestabler. Herfra spreder de sig, så sætter du ikke ind med bekæmpelse af borebiller (husbukke), så kan også dine naboer, blive angrebet af de træædende skadedyr. Selv Miljøstyrelsen anbefaler, at du tager et angreb alvorligt – mere her.

Splintvedbillen – endnu en kendt borebille-underart

Splintvedbillen (findes for det meste i løvtræ i Danmark. Men har du været ude og rejse, og har du købt souvenirs af træ, så kan den være kommet med som blind passager: Den findes nemlig også i løvtræ fra tropiske klimaer.

Uanset arten, så kan de træædende skadedyr forårsage stor skade på stort set alt lavet af træ. Derfor er det vigtigt, at sætte ind med et effektivt middel mod borebiller / en behandling mod borebiller, når du finder tegn på skadedyrene.

Bekæmpelse af borebiller – er det nødvendigt?

Bekæmpelse af borebiller er i den grad nødvendigt. Man skal tage borebilleangreb alvorligt, da de kan forårsage store beskadigelser på al slags træværk, og dermed i hus- og tagkonstruktionen. Den voksne bille borer i træets overflade og gør næppe megen skade. Det gør derimod borebillens larver, som gnaver sig langt ind i træet, og laver masser af gange, der nedbryder træets styrke. Det kan de gøre i flere år, hvilket betyder, at de på sigt kan ødelægge hele trækonstruktionen. Larvernes efterladenskaber kaldes boremel, og er det fordøjede træ, som man finder i tilfælde af et angreb. De er derfor et alvorligt problem, og du bør sætte ind med en effektiv bekæmpelse af borebiller, når du opdager dem.

Dækker forsikringen behandling af borebiller?

Oftest vil en ‘normal’ villaforsikring ikke dække behandling af borebiller, fordi angrebet kan være startet for mange år tilbage. Hvis du er ved at købe et hus, så tjek altid om der er tegn på billerne. På den måde kan du måske få sælger til at gøre noget ved problemet, eller få afslag i købsprisen, så du selv kan gøre noget ved det.

Uanset, så koster en borebillebehandling ikke det hvide ud af øjnene. Det er langt billigere at gøre noget ved det, end at lade stå til. For så bliver problemet gradvist værre.

Har du en udvidet forsikring mod svamp og insekter, dækker forsikringen muligvis en behandling mod borebiller

Forsikringen vil måske dække en behandling, hvis du har tegnet en udvidet forsikring mod svamp og insekter. Men det er ikke noget, du kan tage for givet. De senere år har forsikringsselskaberne haft fokus på at udlade dækning mod trænedbrydende skadedyr. Netop fordi det kan blive en stor omkostning, hvis hele tagkonstruktionen pludselig kollapser.

Huller fra borebiller i træ spær - bekæmpelse af borebillerEr professionel bekæmpelse af borebiller skadeligt for omgivelserne?

Bekæmpelse af borebiller er ikke skadeligt for dig eller dine omgivelser. Det er kun, imens vi sprøjter mod borebiller, og midlet dermed er i luften, at du, din familie og dine kæledyr ikke bør være i huset. Når vores middel mod borebiller først har lagt sig, er det ikke skadeligt mere. Derfor er en behandling af borebiller ikke til gene for dig, din familie eller dit inventar i huset.

Hvor findes borebiller?

Borebiller (og underarter) findes i stort set al slags træværk. Men specielt fugtige og kølige rum er udsatte. Billerne og deres larver angriber ofte kældre og udhuse, og i almindelige huse er det typisk fodpaneler og andet træværk, der er tæt på ydervægge. Biller og larver lever ikke i rum og bygninger, hvor luftfugtigheden er på 10% og derunder. Hvis du sørger for, at rummene er godt ventilerede og tørre, er du godt på vej til et borebillefrit hjem.

Er der borebiller i møbler? Hvis de har angrebet arvestykkerne eller andre træmøbler, og er møblerne ikke så store, kan du smide dem i fryseren i nogle døgn. Ellers må du i gang med en skånsom behandling af borebiller. Du skal selvfølgelig bare passe på med, hvad du bruger som middel, så det ikke ødelægger møblerne. (Det er noget vi ser, når man selv har været i gang).

Kirker har særligt behov for bekæmpelse af borebiller

Kirker er særligt udsatte, fordi de ikke som sådan bruges til beboelse, og har derfor oftere behov for bekæmpelse af borebiller. Alle rum er ikke nødvendigvis opvarmede hele tiden. Vi har stor erfaring med bekæmpelse af borebiller i kirker. Vi ved, at det især er spær, alter og bænke der er udsatte. Vi ved også, hvordan vi behandler det hele, så der ikke sker skade på de smukke, antikke møbler og konstruktionselementer i kirkens indre. Behandling af borebiller i en kirke tager for det meste en hel dag. Og så skal proceduren gentages én gang mere, før vi er kommet alle skadedyrene (inkl. deres larver) helt til livs.

Da vi bliver kontaktet af mange kirker i hele landet, har vi indgået et samarbejde med Vestjysk Skadedyrskontrol på Kirkepartner.dk, hvor du også kan finde vores service.

Har du fået et tilbud på behandling af borebiller, der er lidt for godt til at være sandt?

Nogle af vores kunder har gjort os opmærksom på, at de har fået en pris på behandling af borebiller, der var lidt for godt, til at det kunne være rigtigt.

Hvis du selv indhenter flere tilbud på bekæmpelse af borebiller, så vær opmærksom på, at bekæmpelsen skal foretages med både godkendte midler og oftest i 2 omgange. Ellers kommer man ikke skadedyrene til livs. Bekæmpelse af borebiller kræver mere end bare 1 eller 2 timers arbejde, når et helt hus eller eksempelvis en kirke skal have en effektiv behandling fra ende til anden.

Vi anvender det mest effektive middel mod borebiller

Resenborghus bruger et miljøgodkendte sprøjtemiddel til behandling af borebiller. Det er det mest effektive middel mod borebiller på markedet. Vi har fuldt ud konkurrencedygtige priser, og har mange års erfaring med succesfuld bekæmpelse. Derfor kan du være tryg ved at tage kontakt til os, hvis du skal bruge professionel hjælp.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af borebiller

Det vil både spare dig tid og penge, at lade os stå for effektiv bekæmpelse af borebiller. Vi ved præcist hvor og hvordan, vi skal sætte ind for at stoppe de små skadedyr. Vi bruger et professionelt middel mod borebiller, der er miljøgodkendt. Samtidig skader det ikke inventaret, så møbler, gulve mv. tager ikke skade af behandlingen.

Mange års erfaring med effektiv behandling af borebiller

Vi har mange års erfaring med effektiv behandling af borebiller i bl.a. parcelhuse, sommerhuse, kirker og store og små erhvervsbygninger. Uanset bygningens type (eller inventartypen), så er det oftest spær og lægter, der er mest udsatte. Men de små træskadedyr forgriber sig også på møbler, kurve, fodpaneler og trægulve. Herunder kan du se billeder når vi foretager behandling af borebiller. Det er ikke altid ligetil, så det rette udstyr er omdrejningspunktet.

Resenborghus ApS udfører effektiv og professionel bekæmpelse af borebiller i hele landet.

Bekæmpelse af borebiller – sådan udføres en effektiv behandling

Bekæmpelse af borebiller kræver en del, hvis det skal gøres ordentligt. Både et effektivt middel mod borebiller, det rette udstyr og den rette behandling af borebiller – på én gang.

Resenborghus Skadedyr har stået for borebillebekæmpelse i et utal af private boliger, virksomheder og ældre bygninger – som kirker. Vores uddannede og erfarne skadedyrsbekæmpere udfører bekæmpelse af borebiller i hele landet.

Læs mere om borebiller og underarter, tegn på skadedyrene og billernes generelle adfærd nedenfor. Her finder du også flere videoer med fakta om de små skadedyr, der viser, at det faktisk ikke er de voksne biller, der er de skadelige. Det er deres træædende larver.

Det er uforpligtende at kontakte os for et tilbud på professionel behandling af borebiller, hvis du ikke har mod på at tage kampen mod skadedyrene op selv.

Billede referencer

Så blev vi færdige med det store loft i Vinderup, som er færdig behandlet for borebiller. Vi har haft et fantastisk år,hvor vi har været utrolig mange steder i Danmark og vi ved det fortsætter i 2021. Derfor vil vi gerne ønske alle en glædelig jul samt et godt nytår – hvor mange flere projekter venter.

Kontakt os på 2219 1269 eller 2240 6117 🎄🎄

Så blev det lille loft i Thisted også behandlet for borebiller og julefreden
kan nu sænke sig her.

Skal vi også afhjælpe dig? Kontakt os på 2240 6117 eller 2219 1269

Så blev det lille loft i Viborg også behandlet mod borebiller. HUSK ingen
opgaver er for små og ingen for store.

Kontakt os blot på tlf. 22191269 eller 22406117

Så blev villaen i Struer også behandlet for borebiller og kan nu holde i mange år fremover.

Skal vi også hjælpe dig?
Kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117

Så blev vi færdige med de store loftsrum – igen en stor opgave, som nu er behandlet for borebiller.
Kontakt os på 22191269 eller 22406117, hvis vi også skal hjælpe dig 👍👍

Så blev vi også færdig med huset i Skanderborg og det er første gang vi indtræder på et loft via gavlvinduet 🙂
Men alt er nu færdig behandlet og klar til udnyttelse.
Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 2240 6117 eller 2219 1269.

Så blev garagen også sikret mod borebille angreb mange år frem i tiden.
Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 2219 1269 eller 2240 6117

Hermed blev den gamle garage ved Skanderborg behandlet for angreb af borebiller og kan nu bevares mange år fremover.
Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 2240 6117 eller 2219 1269

Carporten i Blendstrup

Hermed en lille men vigtig opgave på carporten i Blendstrup i Nordjylland som også er behandlet for borebiller inden overdragelsen til de nye ejere.
Skal vi også hjælpe dig kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117.

Huset i Holstebro

Hermed huset i Holstebro, som nu også er færdigbehandlet for borebiller –
skal vi også hjælpe dig, da kontakt os på tlf. 2240 6117

Gården i Thy

Så blev det gården i Thy som skulle have behandlet 2 stk. lader og et maskinhus for borebiller – det blev klaret og ejeren kan nu glæde sig over
dette mange år fremover.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117

Så blev garagen også sikret mod borebille angreb mange år frem i tiden.
Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 2219 1269 eller 2240 6117

Hermed blev den gamle garage ved Skanderborg behandlet for angreb af borebiller og kan nu bevares mange år fremover.
Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 2240 6117 eller 2219 1269

Carporten i Blendstrup

Hermed en lille men vigtig opgave på carporten i Blendstrup i Nordjylland som også er behandlet for borebiller inden overdragelsen til de nye ejere.
Skal vi også hjælpe dig kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117.

Huset i Holstebro

Hermed huset i Holstebro, som nu også er færdigbehandlet for borebiller –
skal vi også hjælpe dig, da kontakt os på tlf. 2240 6117

Gården i Thy

Så blev det gården i Thy som skulle have behandlet 2 stk. lader og et maskinhus for borebiller – det blev klaret og ejeren kan nu glæde sig over
dette mange år fremover.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117

Borebiller i trækonstruktion
Behandling af borebiller
Borebiller i tagkonstruktion - udryddelse af borebiller

– Det gamle mejeri får her en behandling mod borebiller. Bekæmpelse af borebiller udføres også her af vor dygtige fagfolk, der er eksperter på området.

Behandling af borebiller

– Så blev endnu et loft behandlet for borebiller – her i indre København.

Borebiller i spær
Behandling af borebiller i spær

– Her er det en behandling af borebiller i byhuset i kælderen

Bekæmpelse af borebiller på loft
Borebiller på loftet - behandling af borebiller

– det gamle loftsrum i Thy, hvor vi er i fuld gang med bekæmpelse af borebiller

behandling mod borebiller på loft i Alstrup Kirke
middel mod borebiller

– Skallerup kirke

bekæmpelse af borebiller på sakselift

– Her behandles den gamle velholdte gård i Herning med en effektiv bekæmpelse af borebiller

Vi udfører bekæmpelse af borebiller i hele landet!

Den gamle gård i Kokkedal. Her får hele loftet en behandling mod borebiller. Også trærammer om vinduer og døre behandles, for ellers er det ikke effektiv bekæmpelse af borebiller.

Den gamle proprietærgård på Thyholm

Garagen i Dollerup

Den fine ejendom i Bækmarksbro

Det gamle fiskerhus i Thyborøn

Behandling af borebiller i det gamle fiskerhus i Hvidesande.

Så er det herregården ved Struer, som renoverer en medarbejders bolig – og den havde hårdt brug for en effektiv behandling mod borebiller.

Bekæmpelse i Thyborøn

Borebiller på loftet i Ringkøbing.

Borebiller på ejendommen i Hjerk ved Skive

Så er endnu en travl dag ved at være forbi.
Dagens status er 3 stk. huse på vestkysten, der alle har fået en omgang med vores effektive middel mod borebiller i 2 omgange. Så er der nemlig garanti fra producenten af sprøjtemidlet.

Så blev det huset i Holstebro, der blev udsat for en gang bekæmpelse af borebiller i tagkonstruktionen. Vi bruger et effektivt middel mod borebiller, så én behandling kan være nok. Huset er nu klar til de nye ejere??

Så blev det den store og flotte Strandfogedgård på vestkysten, der fik en behandling. Vi klarer alle opgaver, uanset om de er store eller
små.

Endnu en travl dag, hvor stuehuset på gården i Harboøre havde hårdt brug for en behandling.

Behandling af borebiller

Endnu et af mange huse, hvor vi har stået for effektiv behandling af borebiller. Hvis I ønsker en
behandling, der består af 2 sprøjtninger af alt synligt og tilgængeligt træværk,
da kontakt os snarest, da vi har mange opgaver i øjeblikket.

Så blev den gamle velholdte garage også behandlet mod borebiller – så nu
holder den mange år ud i fremtiden.

Det gamle hus i Lemvig med det flotte rengjorte loftsrum.

Borebillebehandling Ølstrup Kirke

Borebillebehandling Videbæk Kirke

Så blev det den gamle gård ved Aarhus som blev behandlet mod borebiller
inden der laves lejlighed/kontor i bygningen.
Skal vi også hjælpe dig?
Husk vi kører i hele landet.

Så er vi færdige med endnu en gang bekæmpelse af borebiller ved Thisted. Læg mærke til
det ene billede som er kraftigt ramt af et angreb fra de træædende skadedyr. Kontakt os før det
er for sent.

Så blev præstegården og det store sognehus i Ørslev også sikret mod
billerne og deres larver.
Vi er også klar til dit projekt.

Så blev den store ejendom i centrum af Holstebro også sprøjtet med et effektivt middel mod borebiller.

Sommerhuse

Så blev sommerhuset ved Vestkysten også behandlet. Bemærkat her var det ikke nok at bekæmpe på det åbne loftsrum, men også ind gennem åbninger på siden af huset.

Så er vi kommet godt i gang med en af de mange projekter af borebiller som venter på os her i foråret. Her er det i Hedensted, hvor huset står for en gennemgribende renovering og man vælger således at behandle alt træværk inden det igen tildækkes – god ide ?

Så blev de nye ejere af huset i Holstebro sikret mod borebilleangreb i mange
år fremover.

Endnu et borebilleprojekt er til ende bragt – her er vi i Struer med effektiv bekæmpelse af borebiller.
Vi har mange projekter bag os og helt sikkert også foran os.

Så blev endnu et kirke-projekt afsluttet. Her har vi været på Mors i
Blidstrup kirke, som har fået en totalrenovering. Vi var igen hyret ind for
at sørge for en effektiv behandling af borebiller.

Så blev den store Tødsø kirke på Mors også behandlet for borebiller – Vi takker endnu engang for tilliden.

Skal vi også hjælpe dig da kontakt os på 2240 6117 eller 2219 1269 ?

Så blev endnu en af mange borebille projekter færdig gjort. Her er det den
super fine landejendom i Ulfborg – hvor både skunke og loft skulle
behandles, det var lidt trangt – men det blev super godt.
Skal vi også hjælpe dig kontakt os på tlf. 2219 1269 eller 2240 6117.

Endnu et projekt borebille er færdigt. Her er det villaen i Herning som nu
står klar til en renovering.
Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os for en snak på tlf. 22191269 eller
22406117
Husk vi køre over hele landet og vi har erfaringen.

Så blev vi også færdig med borebille behandling i Rudkøbing kirke på Langeland – så nu er de klar til indvielsen, – når Mette giver lov ☀️
Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på 22191269 eller 22406117

Så kom vi i dag til Frederiksværk i nord Sjælland, hvor det dejlige sommerhus fra 1941 havde fået borebiller i beklædningen, det blev løst og nu har vi også mulighed for at hjælpe dig ! Kontakt os på 22406117 eller 22191269
Husk vi kører i hele Danmark
God aften d. 4 maj – husk lys i vinduet ?

Så blev vi færdige med borebille behandlingen i det store maskinhus i Thy – en fin opgave blev løst ??
Husk vi køre i hele landet ☀
Kontakt os på 22406117 eller 22191269

Så blev vi også færdig med huset i Silkeborg – nu er det sikret mod
borebiller i mange år.
Nu går turen til Nordjylland – skal vi også hjælpe dig? Kontakt os på tlf.
22191269 eller 22406117

Så blev vi også færdige i Sulsted i Nordjylland – hvor den flotte ejendom blev behandlet for borebiller.
Skal vi også hjælpe dig?
Kontakt os på tlf. 22406117 eller 22191269
Vi ser frem til at hjælpe dig ?

Så blev vi også færdige med at behandle Trans kirke for borebiller, aldrig har vi været så langt mod Vest.
Skal vi også hjælpe dig ? Kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117
Vi ser frem til at hjælpe ?

Så blev dagens projekt garage færdig i Skive og nu ingen borebiller ??
Skal vi hjælpe? Kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117

Så blev det flotte hus i Holstebro færdig behandlet for borebiller – læg
mærke til billedet, hvor man kan se borestøv på isoleringen som falder ned
fra spærrene.
Skal vi også hjælpe dig kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117

Så fik vi også behandlet den store ejendom i Beder ved Aarhus for
borebiller. Se billederne hvor man ser tydelige tegn på borestøv og
behandling er stærkt påkrævet.
Ring hvis vi skal afhjælpe tlf. 22191269 eller 22406117

Så er vi i Varde, hvor der skulle sprøjtes for borebiller i skunkene, som
normalt er lukkede, men her havde ejeren lavet adskillige åbninger således
der kunne behandles af denne vej.
Kontakt os på tlf 22191269 eller 22406117

Så blev shelteren også behandlet for borebiller og kan nu holde mange år
fremover.
Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på 22191269 eller 22406117

Så blev det fiskerhuset på øen Mors som skal total renoveres og inden da lige behandles for borebiller.
Skal vi også hjælpe dig? Da kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117 ?

Så blev bålhuset i Struer, sikret mod borebiller mange år endnu – kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117 hvis vi skal afhjælpe hos dig☀👍

Så blev de nye ejere af huset i Lemvig, sikret mod borebiller mange år ud i fremtiden 👍 skal vi også hjælpe dig kontakt os på tlf. 22191269 eller 22406117

Så blev det plankeværket i Struer – som havde fået kraftig besøg af borebiller, en fin opgave i dejligt vejr ☀️👍☀️

Herover er det træværket i en kirke, der får en effektiv behandling mod borebiller.

Resenborghus - Skadedyr Væk