Presse

På baggrund af vores arbejde er vi også blevet nævnt i flere aviser.

Hos Resenborghus arbejder vi seriøst med skadedyrsbekæmpelse

På baggrund af vores arbejde er vi også blevet nævnt i flere aviser. Her rådgiver vi blandt andet om, hvordan man kan undgå at måren flytter ind. Desuden fortæller vi om, hvordan man holder øje med måren, og hvordan man gør sommerhuset forårsklart og mårfrit. Faktisk er det både hurtigt og nemt at slippe af med husmåren – det skal bare gøres rigtigt!

Husmårens hærgen

Husmåren som er udbredt i hele Danmark med undtagelse af få øer, hærger vore huslofter med stor fornøjelse. Husmåren kan i fuld længde blive op til 70 centimeter lang, rasere isoleringen, edbkabler og elinstallationer med største fornøjelse, men med store konsekvenser for husejeren til følge. Der er observeret kortslutninger med efterfølgende brand i ejendommen.

Husmåren skal blot bruge et hul på 2,5 cm for at komme ind på loftrummet, dette betyder, at man næsten ikke kan gardere sig mod dens indtrængen, og er den der først, er den en svær gæst at komme til livs. Husmåren løber, hopper og danser lystigt rundt deroppe helst efter midnat, da den er natte-aktiv og forstyrrer dermed vores nattesøvn.

Husmåren efterlader sig latrinpladser og døde ådsler på loftet, som også tiltrækker spyfluer, når varmen sætter ind.

Mange henvender sig til kommunens skadedyrsbekæmper for at få hjælp, men de bekæmper ikke husmåre kun rotter.

Mange bliver også fortvivlede, når de ser skaderne på loftet og de enorme summer det kan løbe op i, når man bliver bekendt med at ens forsikringsselskab langt de fleste gange ikke dækker skader ifølge husmår. Se mere om dette her.

www.resenborghus.dk er et af de eneste firmaer, som er specialiseret inden for fordrivelse af husmår, og som har mange års erfaring. Vi opsætter en specialvæske på loftet eller under udhænget som forstyrrer husmårens jagtinstinkt og lugtesans, og den flytter snarest til nyt ”logi”. Se mere om væsken her.

Mange prøver at fange husmåren i fælder, men dette er som at prøve at få den store gevinst i lotto – nærmest umuligt. Mange ved heller ikke, at fælder ved lov skal tjekkes både morgen og aften.

Husmåren skal fordrives i vintermånederne, da de først på foråret får hvalpe. Føder de først hvalpe på loftet, er de meget svære at fordrive fra matriklen før til efteråret, og har de først fået hvalpe, er risikoen stor, for at hvalpene senere søger tilbage til matriklen for at bosætte sig.
www.resenborghus.dk har midlet som også er særdeles egnet som gør det selv produkt og det sendes over hele landet.

Som www.resenborghus.dk udtrykker det – kom snarest i gang, og lad naboen få lidt ”glæde” af husmåren.

For mere info tlf. 2240 6117 og læs hvad vores kunder siger om midlet her.

Skadedyr væk

Skadedyrsfirmaet www.resenborghus.dk ved Struer er et mindre skadedyrsfirma med speciale i fordrivelse af den irriterende og ødelæggende husmår, men når forårs- og sommerperioden viser sig, og det kribler og krabler alle steder, er beskæftigelsen at bekæmpe MyrerHvepse og andre flyvende insekter samt at bekæmpe muldvarper.
Myrerne invaderer nu vore boliger i hobetal, og går efter resterne fra vore madvarer, ligesom de underminerer vore terrasser og indkørsler, med stor irritation og udgift til følge. Se hvad vi kan gøre for myrebekæmpelse her.

Hvepsene er over os, når vi endelig har en ledig stund på terrassen, og kan være til stor gene og ubehag samt smerte, hvis man bliver stukket. Hvepsene kan ligeså være til gene -især hvis man har hund i familien, da det kan være til stor smerte, hvis denne prøver at snappe ud efter en hveps. www.resenborghus.dk bekæmper disse insekter for private samt virksomheder. Se mere her.

Muldvarpen volder ofte folk store problemer. På større arealer kan vi være behjælpelig, da Resenborghus Skadedyr er godkendt med et MX-certifikat, hvor vi bruger små pellets i muldvarpegangene og problemet løses.

www.resenborghus.dk har speciale i at løse opgaverne for private, til aftalt tid og brugervenlige priser.

Vil du se vores omtale i pressen?

Nedenfor kan du se udpluk af forskellige artikler der handler om os og vores arbejde.