Go to Top

Overvågning

Overvågning af skadedyr med vildtkamera

Lej et overvågningskamera

Da Resenborghus har erfaret, at der ofte er personer som har tumult omkring deres hus eller på loftet vedr. skadedyr, tager vi dette initiativ i brug, hvor man kan leje et overvågningskamera for en periode. Derved konstateres det, hvad det er der bevæger sig rundt på loftet eller foran huset. Med dokumentation gennem billeder eller video kan vi vejlede, så I finder den bedste løsning på det specifikke problem med skadedyr.

Kameraets funktion og brug

Vores vildtkamera/overvågningskamera kan bruges ude eller eksempelvis på loftet. Billederne eller videooptagelserne fra kameraet ses ved at koble det til en computer via en USB-port. Så kan I følge med i, hvad der bevæger sig i og omkring huset. Desuden kan billederne ses på selve skærmen på forsiden af kameraet. Vores overvågningskamera til udlejning tager både billeder/film om natten og om dagen. Bevægelsessensoren har en stor rækkevidde i forhold til at opfange og reagere på bevægelser uanset lysforhold.

Udlejning af overvågningskamera

Der udformes en lejekontrakt inden aftalen for leje af kameraet indgås. Pris for leje er 300,- kr. inkl. moms for 14 dage. (Der skal lægges depositum inden aftalen indgås.) Kontakt på 22 40 61 17 eller udfyld kontaktformularen her.

udlejning af overvågningskamera - Resenborghus Skadedyr ApSIMG_0247

Resenborghus - Skadedyr Væk